Data Engineer

  • Development
  • Haarlem, Nederland

Data Engineer

Functieomschrijving

Content maken die je wil zien, geen advertising die je moet zien. Dat is typisch Reshift. Noem ons wat je wilt: mediabedrijf, creatief bureau, digital agency, zolang je maar weet dat we e-commerce bedrijven helpen uitzonderlijk te zijn. Dat doen we voor eigen labels als Kieskeurig.nl, Power Unlimited en Gamer.nl. Vanuit Haarlem met ruim 100 collega’s. Lees: analisten, creatives, marketeers, gamers, developers, bloggers, vloggers en videomakers. Wat we graag willen toevoegen aan het team: een Data Engineer.


Wat je gaat doen?
Als Data Engineer ben je ‘medeoprichter’ van onze Business Intelligence unit. Een echte greenfield setting, want ja, de basis ligt er, maar we kijken naar jou voor inspiratie en drukken niet op de panic button als onze aannames worden gechallenged. Dat maakt de rol lekker impactvol. Ook vanwege de scope; je richt je namelijk op al onze e-commerce labels, ontsluit daardoor miljoenen rijen data per dag en zorgt dat onze teams deze kunnen analyseren en visualiseren. Hoewel je inzoomt op het ontwerpen van onze data-infrastructuur met behulp van SQL-databases, Python en cloudoplossingen, denk je ook mee aan het ontwerpen van dashboards en rapportagetools voor verschillende teams en stakeholders. Je werkt schouder aan schouder (we trekken de grens op 1,5 meter ;) met data analisten, designers en backend engineers. Je combineert intelligence-skills met communicatietalent en businessbegrip. Het serveren van inzichten aan data-hongerige collega's vereist namelijk diepgaande kennis van hun smaak en behoeften.

Functievereisten

Dit heb je nodig om succesvol te zijn.
Papiertjes zijn belangrijk. Nog liever kijken we naar wie je bent en wat je kan. Zo heb je ervaring in het zelfstandig bouwen van data pipelines. Ervaring met Python en SQL. En je krijgt een dikke thumbs up als jij een mening kunt vormen over onze bestaande data architectuur.

Hier kom jij straks je bed voor uit.
De setting is wat je verwacht: dynamisch, inspirerend en fun. Daag een collega uit voor een potje pingpong. Tap een pilsje in onze bar. Pak een snelle snack in onze cafetaria. Enzovoorts.

+ Salaris, pensioen, vakantiedagen, allemaal prima geregeld.
+ 100 creatieve, content gedreven collega’s.
+ Serieus goede koffie (of thee!) en surprise BBQ’s.
+ Veilige werkplekken, een bijdrage voor het thuiswerken en flexibele werktijden.
+ Waanzinnige uitjes: van uitbundige skitrips tot een grachtentocht met onze eigen supersloep.
- Wij houden best wel van practical jokes.
- Ok, ok. Onze vrijdagmiddagborrel is tegenwoordig virtueel maar zeker niet minder gezellig.

Kom maar door met jouw reactie.
Reageer direct of stuur snel je cv of LinkedIn-profiel naar recruitment@reshift.nl. Liever eerst meer info? Bel of app dan 06-18609889. Mak vertelt je graag meer over de vacature.