Lead Video Content

  • Marketing
  • Haarlem, Nederland

Lead Video Content

Functieomschrijving

Advertising maken die je wil zien, geen advertising die je moet zien. Dat is typisch Reshift. Dat doen wij om consumenten heldere en eerlijke informatie te geven waarop zij hun keuzes kunnen baseren. Noem ons wat je wilt: mediabedrijf, creatief bureau, digital agency, zolang je maar weet dat we e-commerce bedrijven helpen uitzonderlijk te zijn. Dat doen we vanuit Haarlem met ruim 100 collega’s. Lees: data-analisten, creatives, marketeers, gamers, bloggers, vloggers en videomakers. Wat we nog missen: een Lead die gaat bouwen aan een sterkere video-positie op bijvoorbeeld YouTube.


Video content die je wil delen.

Video content interacteert, communiceert, inspireert en converteert. Jij snapt dat. En pakt de lead in het vertellen van verhalen die zichzelf doorvertellen. Met een uitgedachte strategie, een plan van aanpak, maar vooral waardevolle video content. Voor onze labels Kieskeurig.nl, Zoom Academy en ID.nl formeer je een team van talenten die goed kunnen filmen én presenteren. We hebben al een crew in huis voor livestreams, maar willen een tandje extra. Van 8 naar 10 miljoen maandelijks bereik. Ja, dat is een heleboel content. En daar kom jij in beeld.


Dit heb je nodig om succesvol te zijn.

Papiertjes zijn belangrijk. Nog liever kijken we naar wie je bent en wat je kan. De sfeer bij ons is vol energie, dus mooi als jij ook graag gas geeft, ondernemend bent en ons inspireert. Sowieso heb je al YouTube video’s voor consumenten gemaakt. En je krijgt een dikke thumbs up als je leiding kunt geven en skilled bent in het produceren van product-reviews op tech-gebied.

Functievereisten

Hier kom jij vast je bed voor uit.
De setting is wat je verwacht: dynamisch, inspirerend en fun. Daag een collega uit voor een potje pingpong. Tap een pilsje in onze bar. Pak een snelle snack in onze cafetaria. Enzovoorts.

+ Salaris, pensioen, vakantiedagen, allemaal prima geregeld.
+ 100 creatieve, content gedreven collega’s.
+ Serieus goede koffie (of thee!) en surprise BBQ’s.
+ Veilige werkplekken, een bijdrage voor het thuiswerken en flexibele werktijden.
+ Waanzinnige uitjes: van uitbundige skitrips tot een grachtentocht met onze eigen supersloep.
- Wij houden best wel van practical jokes.
- Ok, ok. Onze vrijdagmiddagborrel is tegenwoordig virtueel maar zeker niet minder gezellig.

Kom maar door met jouw reactie.
Reageer direct of stuur snel je cv of LinkedIn-profiel naar recruitment@reshift.nl. Liever eerst meer info? Bel of app dan 06-53478895. Susanne vertelt je graag meer over de vacature.