Marketing Coördinator

  • Marketing
  • Haarlem, Nederland

Marketing Coördinator

Functieomschrijving

Advertising maken die je wil zien, geen advertising die je moet zien. Dat is typisch Reshift. Noem ons wat je wilt: mediabedrijf, creatief bureau, digital agency, zolang je maar weet dat we e-commerce bedrijven helpen uitzonderlijk te zijn. Dat doen we vanuit Haarlem met ruim 100 collega’s. Lees: data-analisten, creatives, marketeers, gamers, developers, bloggers, vloggers en videomakers. Wat we nog missen: Een Marketing Coördinator.


Zoom in op tof werk

Onze Zoom en Tech Academy groeien hard. En jij mag ze nog groter maken. In de rol van Marketing Coördinator kan jij je breed oriënteren op het gebied van marketing, redactie, e-commerce, productie en klanttevredenheid. Wij leren je alle kneepjes van het vak. Samen met de Business Manager help je de doelstellingen te verwezenlijken en begeleid je de hele journey; van de totstandkoming van de cursussen tot en met de verkoop. Jij bent de operations manager én bent de coördinator tussen marketing en productie. Zo coördineer jij promotiecampagnes voor de eigen sites en social media, lever je promotiemateriaal aan voor nieuwsbrieven, coördineer je de live-gang van nieuwe cursussen, hou jij de e-mail planning bij en voert ze in, schrijf je wervende teksten voor de Reshiftstore en coordineer jij onze Zoom Academy events. En al het andere wat jij nodig vindt voor maximale engagement.

Dit heb je nodig om succesvol te zijn.
Papiertjes zijn belangrijk. Nog liever kijken we naar wie je bent en wat je kan. De sfeer bij ons is vol energie, dus mooi als jij ook graag gas geeft, ondernemend bent en ons inspireert. Sowieso heb je al (basis) kennis van (online) marketing en je bent gewend om aan meerdere projecten tegelijk te werken. Daarnaast ben jij behendig met excel en ervaring met Google Analytics of Shopify is een grote pré.

Functievereisten

Hier kom jij vast je bed voor uit.
De setting is wat je verwacht: dynamisch, inspirerend en fun. Daag een collega uit voor een potje pingpong. Tap een pilsje in onze bar. Pak een snelle snack in onze cafetaria. Enzovoorts.

+ Salaris, pensioen, vakantiedagen, allemaal prima geregeld.
+ 100 creatieve, content gedreven collega’s.
+ Serieus goede koffie (of thee!) en surprise BBQ’s.
+ Veilige werkplekken, een bijdrage voor het thuiswerken en flexibele werktijden.
+ Waanzinnige uitjes: van uitbundige skitrips tot een grachtentocht met onze eigen supersloep.
- Wij houden best wel van practical jokes.
- Ok, ok. Onze vrijdagmiddagborrel is tegenwoordig virtueel maar zeker niet minder gezellig.

Kom maar door met jouw reactie.
Reageer direct of stuur snel je cv of LinkedIn-profiel naar recruitment@reshift.nl. Liever eerst meer info? Bel of app dan 06-53478895. Susanne vertelt je graag meer over de vacature.